À la carte

Forretter

Dagens forrett

140,-

Dagens mellomrett

145,-

 Gulrot-ingefærsuppe, røkte blåskjell

150,-

Kanin-foie gras terrine, ferskostkrem

155,-

Hovedretter

Dagens kjøtt

280,-

 Uer, potet og aubergine, kapers, chorizosaus

280,-

 Spatzle, røkt speilegg, Holtefjell

280,-

Ost og dessert

Dagens ost

120,-

Ostetallerken

185,-

Dagens dessert

130,-

 Jordbær-mandelkake, kvikklunsj-is

140,-

Sorbet/is

125,-

Barnemeny ut fra menyen

200,-


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Selskapsmeny våren 2018

3 retter 505,- 4 retter 575,- 5 retter 625,-

Alle selskaper over 8 personer forhåndsbestiller meny senest 2 dager før selskapet skal holdes.

Vennligst gi beskjed om allergier og spesielle behov, så vel som antall kjøtt/ fisk man ønsker, og hvor mange retter.

Slik at varene kan bestilles inn i tide.

Servitørene har smaksatt vin / øl eller safter, som passer utmerket til rettene

 

Røkte kamskjell, wasabimajones, rognvinaigrette

*

Aspargessuppe, vaktelegg, parmesanchips

*

Kalv entrecotê med morkelsaus

småpoteter, selleri-ramsløkpurè, grønn asparges

Om noen ønsker fisk, ( dagens fangst )

kommer den med blåskjellskum

småpoteter, selleri-ramsløkpurè, grønn asparges

( antall kjøtt / fisk må være med )

*

Dagens ost med marmelsde og knekk

*

Jordbær -mandelkake, kvikklunsj-is