Lunsjmeny

Småretter

Brød og  aioli

65,-

Oliven og røkte mandler

60,-

St. Kristina skinke

145,-

 Pepperonipølse fra Calabria

65,-

 Rødbetsuppe, andelårconfit, geitost

180,-

Sild, rugbrød, Rørossmør

205,-

Svineside av fjellgris fra Valdres med gulrotpurè,

småpoteter, eplesjy

275,-

Dagens ost

130,-

Ostetallerken
195,-

Semifreddo, mandel, bær

120,-

À la carte

Forretter

Dagens forrett

145,-

Dagens mellomrett

155,-

 Rødbetsuppe, geitost-wonton

170,-

Okse råmarinert med soya og lime,

majones på Munnvold chilisaus

195,-

Hovedretter

Dagens kjøtt

295,-

 torsk, safranrisotto, portvinsaus

295,-

 Pinnekjøtt, rotmos, røkte rotgrønnsaker, småpoteter, sennepssjy

425,- 2. servering 150,- ekstra

Ost og dessert

Dagens ost

130,-

Ostetallerken

195,-

Dagens dessert

140,-

 Tiramisurullekake, sjokoladesorbet

165,-

 

Barnemeny ut fra menyen

200,-


 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 Julemeny 2018 for selskap

fra 4 desember til 21 desember

Alle selskaper over 8 personer forhåndsbestiller meny senest 2 dager før selskapet skal holdes.

Vennligst gi beskjed om allergier og spesielle behov, så vel som antall kjøtt/ fisk man ønsker, og hvor mange retter.

Slik at varene kan bestilles inn i tide.

Servitørene har smaksatt vin / øl eller safter, som passer utmerket til rettene

Meny nr. 1 Meny nr. 2

Forrett: Gravet kveite, sølmajones, puffet bygg Pinnekjøtt, rotmos, røkte rotgrønnsaker, småpoteter, sennepssjy

( F S E By B ) ( M Se Su S )

Mellomrett: Blåskjellsuppe, røkt blåskjellkrem Stickey toffee pudding, valnøtt,-cognac is

( B M Se Su ) ( M E Hv )

Hovedrett: Hjort flatbiff, kålrotpurè, confitert rosenkål, pommes anna, tranbærsaus

( Su M Se )

Osterett: Munkeby, ripsmarmelade, karveknekk

( M Hv )

Dessert: Stickey toffee pudding, valnøtt-cognac is

( M E Hv )

3 retter 565,- Pinnekjøtt 425,- 2. servering 150,-

4 retter 655,- Dessert 140,-

5 retter 725,-

 

 

 

Smias egen meny

I tillegg til A`la carte menyen lager kokkene en egen dagens meny. 3, 4 eller 5 retter.

Dette er en meny hvor kokkene jobber utfra tilgjengelig råvarer hver dag,

Servitøren pressenterer gjerne menyen ved bordet.

Serveres kun til bord under 8 gjester.