Lunsjmeny

Brød og aioli

(Hv S E)

65,-

Sylta mini tomater

65,-

Røkte cachewnøtter

(c)

75,-

Sardiner

(F)

75,-

Parmaskinke

175,-

Salami ventricina

125,-

Kyllingvinger

(So Su S E Ss Hv M Se)

195,-

Dagens ost

(M)

145,-

Rogndipp, chips

(M S Su F)

175,-

Aspargessuppe, reker

(M Su S B Sk Se)

195,-

Rugbrød, røkt ørret, eggerøre, potetaioli

(F Hv R E M Su S)

285,-

Kyllingsnitzel, ceasarsalat

(Hv F M E S Su)

265,-

Ostetallerken

(M Hv E Pi Su)

255,-

Trifle

(E M Ma Hv)

165,-

À la carte

Smias egen 3, 4, eller 5- retters meny

715,- 855,- 975,-

———————————-

Dagens forrett 175,-

Dagens mellomrett 185,-

Dagens kjøtt 435,-

Dagens ost 155,-

Dagens dessert 175,-

Denne menyen varierer og vil bli presentert av servitøren.

Rettene kan bestilles hver for seg, eller en 3,4,5- retters meny

Barnemeny: Hovedrett 285,-

Barnemeny 3, 4, eller 5 -retter 365,- 435,- 495,-

Småretter

Wasabi-kyllingvinger, lime og sesamkål, garimajones (So Su Hv S Ss E)

195,-

Gambas pil-pil, olivenbrød (Hv Sk Su Se S E M)

265,-

Sikrogn fra Røros, pommes anna, rømme, agurk (F Su M)

255,-

Arancini, tomatsaus (M Su S E Se Hv)

195,-

Surdeigsbrød, grillet paprika, achiote, røkt speilegg, syltet jalapeño (Hv E M S Su)

195,-

Kålrull med svin (So Ss)

235,-

Ostetallerken (M E Hv Pi Su)

265,-

Sitronkrem, bringebærsorbet ( M )

175,-

Snacks Meny

Brød og aioli (Hv S E) 65,-

Oliven 65,-

Røkte mandler ( Ma) 75,-

Sardiner (F) 75,-

Salami ventricina 125,-

Parmaskinke 175,-

Rogndipp, chips (F S M Su) 175,-

Dagens ost (M Su) 145,-

 


 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Selskapsmeny

Fra 25 april til 6 juli 2025

Alle selskaper på 8 personer eller flere forhåndsbestiller meny

senest 3 dager før selskapet skal holdes.

Vennligst gi beskjed om allergier og spesielle behov.

Det er mulig å velge 3, 4 eller 5- retter

3 - retter 715,- 4- retter 855,- 5-retter 975,-

Vi har smaksatt vin / øl eller safter, som passer utmerket til rettene.

Forrett

Kokoda på kveite, limejuice, kokosmelk, søtpotetchips

(F So)

Mellomrett

Grønn asparges, hollandaise, ørretrogn

(M Su S F E)

Hovedrett

Confitert kyllinglår fra Holte gård, nypoteter i estragonkrem

syltet rødløk, morkelsjy

(Se Su M S)

Osterett

Dagens ostebit med tilbehør

(M Hv Su)

Dessert

Mandel og hvit sjokolade, jordbær, rabarbra-is

(M E Hv Ma Su)

( Med forbehold om små endringer)

———————————————-

,