Lunsjmeny

Brød og aioli

(Hv S E)

75,-

Oliven

65,-

Røkte cachewnøtter

(c)

75,-

Sardiner/ Brisling/Blekksprut i ragusaus

(F B)

75,- per stk.

Fenalår

175,-

Salami ventricina

125,-

Kyllingklubber, blåmuggsaus

(So S M Su)

195,-

Dagens ost

(M)

145,-

Rogndipp, chips

(M S Su F)

175,-

Løksuppe, ostegratinert toast

(Su Se M Hv)

185,-

Kremet grønnkål, grillet surdeigsbrød, syltet løk

(Hv R Su S E)

235,-

Svineside, fermentert rødkål, sennepssjy

(Se So Su E)

265,-

Ostetallerken

(M Hv E Pi Su)

265,-

Affogato

(E M)

165,-

À la carte

Smias egen 3, 4, eller 5- retters meny

735,- 875,- 985,-

———————————-

Dagens forrett 175,-

Dagens mellomrett 185,-

Dagens kjøtt 435,-

Dagens ost 155,-

Dagens dessert 175,-

Denne menyen varierer og vil bli presentert av servitøren.

Rettene kan bestilles hver for seg, eller en 3,4,5- retters meny

Barnemeny: Hovedrett 285,-

Barnemeny 3, 4, eller 5 -retter 365,- 435,- 495,-

Småretter

Buffalo-kyllingklubber, blåmuggsaus (So S M Su)

195,-

Tartar av reinsdyr, multemajones, jordskokkchips (E S Su)

255,-

Rakørret, lompe, rømme, rødbet (F Hv M Su)

255,-

Krabbesuppe, krabbekrem (Sk Hv E F B Su M)

195,-

Fløtegratinerte poteter med Reblochon (Su E M)

225,-

Kremet grønnkål, grillet surdeigsbrød, Jærost (Hv M S Su E)

225,-

Ostetallerken (M E Hv Pi Su)

265,-

Spotted dick, karamellsaus, vaniljeis (M E Su Ha)

175,-

Snacks Meny

Brød og aioli (Hv S E) 75,-

Oliven 65,-

Røkte cashewnøtter (C) 75,-

Sardiner (F) 75,-

Salami ventricina 125,-

Fenalår 175,-

Rogndipp, chips (F S M Su) 175,-

Dagens ost (M Su) 145,-

 


 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Selskapsmeny

Fra 14 november til 20 desember 2025

Alle selskaper på 8 personer eller flere forhåndsbestiller meny

senest 3 dager før selskapet skal holdes.

Vennligst gi beskjed om allergier og spesielle behov.

Det er mulig å velge 3, 4 eller 5- retter

3 - retter 715,- 4- retter 855,- 5-retter 975,-

Vi har smaksatt vin / øl eller safter, som passer utmerket til rettene.

Velg enten Smias selskapsmeny eller pinnekjøtt menyen for hele selskapet

Forrett

Røkt krabbe-ferskostkrem på grillet brioche

(Sk F M B Su S Hv E)

Mellomrett

Blåskjellsuppe med muskat, røkte blåskjell

(B Su Se So)

Hovedrett

Andelår confit, potetpurè med estragon, fermentert rødkål, sopp, rødvin-kirsebærsaus

(Se Su M S)

Osterett

Dagens ostebit med tilbehør

(M Hv Su)

Dessert

Tyttebær og mandelkake, rømmesorbet

(E M Hv Ma)

———————————————-

Eller Pinnekjøttmeny

Pinnekjøtt fra Pers kjøkken, rotmos, vossakorv, poteter, sennepssjy

(M S Su Se)

655,- 2. servering 175,-

Dessert

Tyttebær og mandelkake, rømmesorbet

(E M Hv Ma)

175,-

,