Lunsjmeny

Småretter

Brød og  aioli

65,-

Oliven og røkte mandler

60,-

St. Kristina skinke

130,-

 Pepperonipølse fra Calabria

65,-

 Østers etter tilgang

35,- per stk.

Røkt gresskarsuppe, krabbe

155,-

Andevinger med hoisin

155,-

Kremet sopp, røkt egg, rugbrød

205,-

Munkeby, rips, karveknekk
120,-

Semifreddo og bær

105,-

À la carte

Forretter

Dagens forrett

140,-

Dagens mellomrett

145,-

 Gresskarsuppe, kongekrabbe

160,-

Røkt andebryst

majones på Munnvold Scotch bonnet chilisaus

165,-

Hovedretter

Dagens kjøtt

280,-

 Sei, kremet linguini med løyrom, dill

280,-

 Aligot, sopp, grønnkål, noiesette smør

280,-

Ost og dessert

Dagens ost

120,-

Ostetallerken

185,-

Dagens dessert

140,-

 Eplekake, tyttebær, steinsoppis

150,-

Semifreddo, bær

145,-

 

Barnemeny ut fra menyen

200,-


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Selskapsmeny høsten 2018

3 retter 505,- 4 retter 575,- 5 retter 625,-

Alle selskaper over 8 personer forhåndsbestiller meny senest 2 dager før selskapet skal holdes.

Vennligst gi beskjed om allergier og spesielle behov, så vel som antall kjøtt/ fisk man ønsker, og hvor mange retter.

Slik at varene kan bestilles inn i tide.

Servitørene har smaksatt vin / øl eller safter, som passer utmerket til rettene

Forrett

Ørrettartar, vaktelegg, østersmajones

Mellomrett

Røkt blomkålsuppe, bacon, kapers

Hovedrett

Andebryst, søtpotetpurè, østerssopp, savoykål, portvinsaus

Om noen ønsker fisk som hovedrett, tilbyr vi lysing med samme garnityr

Begge rettene serveres med småpoteter

( antall kjøtt / fisk må være med )

Osterett

Dagens ost med marmelade og knekk

Dessert

Karamell-panna cotta, peanøttkjeks, plomme-limesorbet

 

 

 

 

 

 

Smias egen meny

I tillegg til A`la carte menyen lager kokkene en egen dagens meny. 3, 4 eller 5 retter.

Dette er en meny hvor kokkene jobber utfra tilgjengelig råvarer hver dag,

Servitøren pressenterer gjerne menyen ved bordet.

Serveres kun til bord under 8 gjester.