Lunsjmeny

Brød og aioli

(Hv S E)

75,-

Oliven

65,-

Røkte cachewnøtter

(c)

75,-

Sardiner/ Brisling/Blekksprut i ragusaus

(F B)

75,- per stk.

Parmaskinke

175,-

Salami ventricina

125,-

Kyllingklubber, blåmuggsaus

(So S M Su)

195,-

Dagens ost

(M)

145,-

Rogndipp, chips

(M S Su F)

175,-

Krabbesuppe

(Sk M Su Se So)

185,-

Soppstuing på rugbrød

(M Hv R So Su S E)

285,-

Lammecurry, potet, raita

(Se M Su)

265,-

Ostetallerken

(M Hv E Pi Su)

265,-

Røkt smør-whiskey kake, kaffeis

(E M Hv Ma)

165,-

À la carte

Smias egen 3, 4, eller 5- retters meny

715,- 855,- 975,-

———————————-

Dagens forrett 175,-

Dagens mellomrett 185,-

Dagens kjøtt 435,-

Dagens ost 155,-

Dagens dessert 175,-

Denne menyen varierer og vil bli presentert av servitøren.

Rettene kan bestilles hver for seg, eller en 3,4,5- retters meny

Barnemeny: Hovedrett 285,-

Barnemeny 3, 4, eller 5 -retter 365,- 435,- 495,-

Småretter

Buffalo-kyllingklubber, blåmuggsaus (So S M Su)

195,-

Laab moo, hjertesalat, mangomajones (E S F)

215,-

Hvit fisk, wasabi-hollandaise (F E Hv M Su S So)

255,-

Grillet blekksprut, salsa verde (B Su S E)

275,-

Gnocchi med ost (Hv E M S)

195,-

Soppstuing på rugbrød (Hv R M S So E)

225,-

Ostetallerken (M E Hv Pi Su)

265,-

Pære Belle-Hèlène, is (M E Su)

175,-

Snacks Meny

Brød og aioli (Hv S E) 75,-

Oliven 65,-

Røkte cashewnøtter (C) 75,-

Sardiner (F) 75,-

Salami ventricina 125,-

Parmaskinke 175,-

Rogndipp, chips (F S M Su) 175,-

Dagens ost (M Su) 145,-

 


 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Selskapsmeny

Fra 1 august til 13 november 2025

Alle selskaper på 8 personer eller flere forhåndsbestiller meny

senest 3 dager før selskapet skal holdes.

Vennligst gi beskjed om allergier og spesielle behov.

Det er mulig å velge 3, 4 eller 5- retter

3 - retter 715,- 4- retter 855,- 5-retter 975,-

Vi har smaksatt vin / øl eller safter, som passer utmerket til rettene.

Forrett

Røkt ørret-ferskostkrem, avruga, agurk, karveknekk

(F S M B Su Hv)

Mellomrett

Blåskjell-buljong, røkt krabbe

(B Su Sk Se So)

Hovedrett

Lam mørbrad, selleri-fermentert hvitløkspurè, savoykål, rosmarinsjy

(Se Su M S)

Osterett

Dagens ostebit med tilbehør

(M Hv Su)

Dessert

Eplekake, hasselnøtt-calvados is

(E M Hv H)

( Med forbehold om små endringer)

———————————————-

,