Lunsjmeny

Brød og  aioli

65,-

Oliven og røkte mandler

65,-

St. Kristina skinke

145,-

 Pepperonipølse fra Calabria

65,-

Østers

45,- pr. stk.

 Sellerisuppe, røkt ørret

155,-

Welsh rarebit, røkt speilegg

195,-

Kyllinglår, Roquefort-kremede poteter

235,-

Dagens ost

130,-

Ostetallerken
195,-

“ Knickerbocker glory”

150,-

Blåbærclafoutis, rømmesorbet

125,-

À la carte

Forretter

Dagens forrett

145,-

Dagens mellomrett

155,-

Tartar av hest, fetaost-krem, syltet løk

( M B F S )

175,-

Sellerirotsuppe, kongekrabbe

( Sk M Se Su So S )

225,-

Hovedretter

Dagens kjøtt

295,-

 Ishavsrøye, hvitvinskrem, linguini, løyrom

( F M Su S )

295,-

 Friterte linseboller, yoghurtdressing, salat

( E Hv M Se S )

295,-

Ost og dessert

Dagens ost

130,-

Ostetallerken

( M E Hv Pi )

195,-

Dagens dessert

140,-

 Crème Catalan, eplesorbet

( M E )

165,-

 

Barnemeny ut fra menyen i forhold til alder

200 - 230,-


 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Selskapsmeny 

Alle selskaper over 8 personer forhåndsbestiller meny senest 2 dager før selskapet skal holdes.

Vennligst gi beskjed om allergier og spesielle behov, såvel som antall kjøtt/ fisk man ønsker, slik at varene kan bestilles inn i tide.

Det er mulig å velge 3,4 eller 5-retter.

Servitørene har smakssatt vin / øl eller safter, som passer utmerket til rettene.

Forrett:

Kyllinglever-parfait, baconmajones, briochetoast

( M E Hv S )

Mellomrett:

Sellerirotsuppe, røkt ørret

( Se Su F S M )

Hovedrett:

Lammeculotte, marguezpølse, ratatouille, småpoteter, ristet hvitløk sjy

Hvis noen ønsker fisk som hovedrett, tilbyr vi lysing med samme garnityr

( M Su Se S evt. F )

Osterett:

Dagens ost, marmelade, kjeks

Dessert:

Blåbærclafoutis med rømmesorbet

( E M Hv )

3-retter 565,- 4-retter 655,- 5-retter 725,-

 

Smias egen meny

I tillegg til A`la carte menyen lager kokkene en egen dagens meny. 3, 4 eller 5 retter.

Dette er en meny hvor kokkene jobber utfra tilgjengelig råvarer hver dag,

Servitøren pressenterer gjerne menyen ved bordet.

Serveres kun til bord under 8 gjester.