Lunsjmeny

Småretter

Brød og  aioli

65,-

Oliven og røkte mandler

65,-

St. Kristina skinke

145,-

 Pepperonipølse fra Calabria

65,-

 Røkt vichysoisse, ørret

155,-

Sild, rugbrød, Rørossmør

205,-

Banh xeo, reker, røkt svineknoke

250,-

Dagens ost

130,-

Ostetallerken
195,-

Konfektkake med bringebærsorbet

120,-

À la carte

Forretter

Dagens forrett

145,-

Dagens mellomrett

155,-

 Røkt vichysoisse, tørrfisk

170,-

Gravet reinsdyr, trøffelmajones, rugchips

185,-

Hovedretter

Dagens kjøtt

295,-

 torsk, curry, kokos

295,-

 Miso Ramen

295,-

Ost og dessert

Dagens ost

130,-

Ostetallerken

195,-

Dagens dessert

140,-

 Key lime pai, kirsebær

155,-

 

Barnemeny ut fra menyen i forhold til alder

200 - 230,-


 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Selskapsmeny 

Alle selskaper over 8 personer forhåndsbestiller meny senest 2 dager før selskapet skal holdes.

Vennligst gi beskjed om allergier og spesielle behov, såvel som antall kjøtt/ fisk man ønsker, og hvor mange retter.

Slik at varene kan bestilles inn i tide.

Servitørene har smaksatt vin / øl eller safter, som passer utmerket til rettene.

Forrett:

Røkt ålkrem, avruga, karveknekk

Mellomrett:

Vichysoisse, parmaskinke, potetchips

Hovedrett:

Villsvin ytrefilet og pølse av Valdres fjellgris, btggrisotto, spinat, trøffelsaus

Hvis noen ønsker fisk som hovedrett, tilbyr vi torsk med samme garnityr

Oslterett:

Dagens ost med marmelade og sprøtt

Dessert:

Konfektkake med solbær og after eight-is

3-retter 565,- 4-retter 655,- 5-retter 725,-

 

 

 

Smias egen meny

I tillegg til A`la carte menyen lager kokkene en egen dagens meny. 3, 4 eller 5 retter.

Dette er en meny hvor kokkene jobber utfra tilgjengelig råvarer hver dag,

Servitøren pressenterer gjerne menyen ved bordet.

Serveres kun til bord under 8 gjester.