Lunsjmeny

Brød og aioli

(Hv S E)

65,-

Oliven

65,-

Røkte mandler

65,-

(Ma)

75,-

Sardiner

(F)

75,-

Parmaskinke

175,-

Salami ventricina

125,-

Andevinger

(So Su S E Ss Hv F)

175,-

Dagens ost

(M)

145,-

Rogndipp, chips

(M S Su F)

175,-

Blomkålsuppe, kylling

(M Su S Se)

185,-

Piggvar på rugbrød, remolade

(Su M E Hv F S)

245,-

Blåskjell, sauce Roquefort

(B M Hv Su)

275,-

Ostetallerken

(M Hv E Pi Su)

225,-

Rabarbraterte, rømmesorbet

( E M Hv Ma)

155,-

À la carte

Smias egen 3, 4, eller 5- retters meny

685,- 825,- 950,-

———————————-

Dagens forrett 170,-

Dagens mellomrett 175,-

Dagens kjøtt 425,-

Dagens ost 145,-

Dagens dessert 165,-

Denne menyen varierer og vil bli presentert av servitøren.

Rettene kan bestilles hver for seg, eller en 3,4,5- retters meny

Barnemeny: Hovedrett 250,-

Barnemeny 3, 4, eller 5 -retter 345,- 413,- 475,-

Småretter

Udon nudler, yuzu koshu (Hv Ss Su So)

175,-

Krabbekaker, eple-fenikkel salat (Su S M Hv)

235,-

Piggvar, aciote, chipotlemajo (F R S M Se Hv E)

250,-

Andevinger (Se Su S E Ss Hv)

185,-

Kalvebrissel, artisjokkpurè ( Hv S E M Su)

250,-

Olivenbrød, tomat, St Agur, røkt speilegg ( E Su Hv M S)

185,-

Ostetallerken (M E Hv Pi Su)

245,-

Dillkake, hvit sjokolade, eplesorbet (E M Hv Su Ma)

175,-

Snacks Meny

Brød og aioli (Hv S E) 65,-

Oliven 65,-

Røkte mandler ( Ma) 75,-

Sardiner (F) 75,-

Salami ventricina 125,-

Parmaskinke 175,-

Rogndipp, chips (F S M Su) 175,-

Dagens ost (M) 145,-

 


 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Selskapsmeny

Fra 4 april til 7 juni 2024

Alle selskaper på 8 personer eller flere forhåndsbestiller meny

senest 3 dager før selskapet skal holdes.

Vennligst gi beskjed om allergier og spesielle behov.

Det er mulig å velge 3, 4 eller 5- retter

3 - retter 685,- 4- retter 825,- 5-retter 950,-

Vi har smaksatt vin / øl eller safter, som passer utmerket til rettene.

Forrett

Røkt ørret, chipotlemajones, syltet agurk, ørretrogn

(F E Su S)

Mellomrett

Bønnkarsesuppe, smilende egg, Holtefjell

(M Su Se E S)

Hovedrett

Svineside fra Spikkerud gård, ramsløkpølse, trøffel-potetpurè, kål

Rødvinssjy med sennep

(Se Su M S So)

Osterett

Sagens ost

(M Hv Su)

Dessert

Mandelkjernepudding, jordbærsorbet

(M E Ma)

( Med forbehold om små endringer )

,