Lunsjmeny

Småretter

Brød, aioli, ristede mandler

60,-

St.Kristina skinke

125,-

 løyrom, potetvaffel, rømme

175,-

Lunsjretter

Gratinert løksuppe

155,-

Sild, rugbrød, rørossmør

190,-

Dagens lunsj

205,-

Dagens ost

120,-

Ostetallerken
180,-

Dagens dessert

105,-

À la carte

Forretter

Dagens forrett

140,-

Dagens mellomrett

145,-

Rømmegrøt, fenalår, løyrom

160,-

Andevinger, kinakål, srirachamajones

175,-

Hovedretter

Dagens kjøtt

280,-

Kveite, bønnecassoulet, portvinssaus

280,-

Pinnekjøtt, vossakorv, rotgrønnsaker

340,-

2.gangs servering  150,-

Ost

Dagens ost

120,-

Ostetallerken

180,-

Desserter

Dagens dessert

130,-

Diplomatpudding, kirsebær-rom is

140,-

Sorbet/is

125,-

Barneretter etter barnets ønske, ut fra menyen

200,-

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Smias egen  3,  4,  eller  5 - retters

525,-, 585,-, 635,-

Rettene står lengs ned på siden. P.S. se på datoene.

Denne menyen bruker kokkene mye tid på å planlegge og forberede fra dag til dag, ut i fra de beste råvarene som er tilgjengelig til enhver tid. Dette betyr at denne menyen blir presentert som en overraskelse til dere ved ankomst.                                                .

Vinmenyen vår er variert, og for enhver smak. Servitørene anbefaler gjerne kombinasjoner som vil passe utmerket.

 

 

Selskapsmeny

Vi har kapasitet til selskaper opptil 40 personer. Grupper på 8 personer, eller flere, må forhåndsbestille meny. Meningen med menybestilling er at alle bestiller lik mat, da kjøkkenet vårt er lite, og har begrenset med kokeplass. Gi oss beskjed på forhånd om allergier eller spesielle behov.

Servitørene har smaksatt viner til menyen som passer utmerket til rettene.

Meny 1.

Smias egen 3-, 4-, eller 5- retters meny

525,-      585,-      635,-

Meny 2.   

Forrett:  Rømmegrøt, fenalår, løyrom

160,-

Hovedrett: Pinnekjøtt, vossakorv, rotgrønnsaker

340,-

2.gangs servering  150,-

Dessert: Diplomatpudding, kirsebær-rom is

140,-

640,- ( + evt. 150,- )

 

 

 

 

                                                                      

                                                                                                   

                                                                                                     

                    

          Smias egen meny fra 6 desember til 21 desember 2017

  • Forrett: Lettrøkt hval, quinoa, Scotch bonnet majones.
  • Mellomrett: Bouillabaisse med sei, reker og blåskjell.
  • Hovedrett: Hjort mørbrad, viltpølse, røkt sellerikrem, rosenkål, tyttebørsjy
  • Osterrett: Monte Enebro, aprikos, valnøttkjeks
  • Dessert: Myk pepperkake, Stiltonis

   ( Med forbehold om små endringer )

                                                                                                         3 - retter 525,-

                    4 - retter 585,-

                    5 - retter 635,-