Lunsjmeny

Brød og  aioli

65,-

Oliven og røkte mandler

65,-

Tronfjell skinke

145,-

 Pepperonipølse fra Calabria

65,-

 Gresskarsuppe med chorizo

155,-

Svele med røkt ørretkrem

195,-

Skogsoppstuieng, rugbrød, røkt speilegg

235,-

Dagens ost

130,-

Ostetallerken
195,-

Eple-kanel milkshake med Calvados

150,-

Sjokoladefondant, kinder bueno is

135,-

À la carte

Forretter

Dagens forrett

145,-

Dagens mellomrett

155,-

Kyllinglever-parfait, syltet kirsebær, yuzumajones

165,-

Gresskarsuppe, Chorizo, Holtefjell-croquette

175,-

Hovedretter

Dagens kjøtt

295,-

 Panert piggvar, potetpurè, savoykål, sopp, kaperssmør

295,-

 Strozzapreti, Monte Enebro-krem, squash

295,-

Ost og dessert

Dagens ost

130,-

Ostetallerken

195,-

Dagens dessert

140,-

 Sjokoladefondant, kinder bueno is

165,-

 

Barnemeny ut fra menyen i forhold til alder

200 - 230,-


 

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Selskapsmeny 

Alle selskaper over 8 personer forhåndsbestiller meny senest 2 dager før selskapet skal holdes.

Vennligst gi beskjed om allergier og spesielle behov, såvel som antall kjøtt/ fisk man ønsker, slik at varene kan bestilles inn i tide.

Det er mulig å velge 3,4 eller 5-retter.

Servitørene har smakssatt vin / øl eller safter, som passer utmerket til rettene.

Forrett:

Kyllinglever-parfait, baconmajones, briochetoast

( M E Hv S )

Mellomrett:

Sellerirotsuppe, røkt ørret

( Se Su F S M )

Hovedrett:

Lammeculotte, marguezpølse, ratatouille, småpoteter, ristet hvitløk sjy

Hvis noen ønsker fisk som hovedrett, tilbyr vi lysing med samme garnityr

( M Su Se S evt. F )

Osterett:

Dagens ost, marmelade, kjeks

Dessert:

Blåbærclafoutis med rømmesorbet

( E M Hv )

3-retter 565,- 4-retter 655,- 5-retter 725,-

 

Smias egen meny

I tillegg til A`la carte menyen lager kokkene en egen dagens meny. 3, 4 eller 5 retter.

Dette er en meny hvor kokkene jobber utfra tilgjengelig råvarer hver dag,

Servitøren pressenterer gjerne menyen ved bordet.

Serveres kun til bord under 8 gjester.

——————————————————————————————————Selskapsmeny fra 15 november til 3 desember 2019

Forrett

Råmarinert kveite, søtpotetaioli, lime-agurk (F S E So)

Mellomrett

Blåskjell-safran suppe, bacon, kapers (M S Se Su So)

Hovedrett

Andelårconfit, rødkål, selleripurè, småpoteter, steinsoppsaus (Su M Se)

Osterett

Munkeby, ripsmarmelade, karveknekk ( M Hv)

Dessert

Stickey toffee pudding, tyttebær-is (M E Hv)

3-retter 565,-

4-retter 655,-

5- retter 725,-

Med forbehold om små endringer.